Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد جمال ارونقی معاون فنی گمرک در نامه‌ای از اجرای مصوبه واردات گروه ۴ کالایی تا سقف ۱۴۰ میلیون دلار به مناطق آزاد خبر داد.

در این بخشنامه آمده است:‌ نظر به ضرورت رفع مشکلات فعالان اقتصادی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی و تصمیمات متخذه در نشست مورخ ۹۷.۱۱.۱۵ در حاشیه جلسه کمیسیون اقتصاد دولت، بدینوسیله تصویر صورتجلسه مورخ ۱۳۹۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۱.۱۶ موضوع واردات کالاهای اولویت چهارم کالایی به مناطق آزاد تجاری- صنعتی تا سقف ۱۴۰ میلیون دلار که با حضور نمایندگان تام‌الاختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت، دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و گمرک جمهوری اسلامی ایران تهیه و تنظیم و طی نامه شماره ۲۵۸۶۳۱ مورخ ۱۳۹۷.۱۱.۲۴ از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی با دستور و تاکید بر ضرورت رفع مشکلات فعالان اقتصادی صدرالاشاره به این سازمان و اصل گردیده است برای اجراء ابلاغ و اعلام می‌دارد بر اساس مصوبات جلسه مذکور، مقرر گردید: 

۱- برای پیش‌ فاکتورهای جدید مناطق آزاد، چنانچه کالای وارده در گروه کالایی ۴ و در لیست مجاز اعلامی وزارت صمت باشد، صرفا تا تاریخ ۳۱ فروردین ماه سال ۱۳۹۸، مجوز ثبت سفارش صادر شود. (مسئول اجرا: وزارت صمت).

۲- ثبت سفارش‌های موضوع بند فوق صرفا در صورت وجود قبض انبار قبل از تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۱۵، می‌تواند به صورت بدون انتقال ارز انجام شود. مسئولیت کنترل تاریخ قبوض انبار بر عهده سازمان‌های مناطق آزاد خواهد بود (مسئول اجرا: دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی).

۳- در مورد ثبت سفارش‌های بدون انتقال ارز مناطق ا زاد که پیش از تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۱۵ صادر شده باشند و جزء کالاهای موضوع بند (۱) باشند امکان ویرایش، فراهم گردد. (مسئول اجرا: وزارت صمت).

۴- تا زمان استقرار گمرک در مبادی ورودی مناطق آزاد، رفع تعهد ثبت سفارشات مناطق آزاد، از طریق تایید دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی انجام شود. (مسئولین اجرا: وزارت صمت و دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی).

۵- لیست ردیف تعرفه‌های مربوط به اقلام موضوع بند ۱ فوق، توسط وزارت صمت تهیه و اعلام گردد. (مسئولین اجرا: وزارت صمت و دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی).

۶- مسئولیت کنترل سقف ارزش (تا سقف ۱۴۰ میلیون دلار) ثبت سفارش‌های موضوع بندهای ۱ و ۳ برعهده دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی باشد. (مسئول اجرا: دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی).

مقتضی است گمرکات فوق‌الاشاره ضمن توجه به موضوعات فوق، ترتیبی اتخاذ نمایند تا مفاد صورتجلسه اشاره شده اجرایی گردد. 

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مشکلات اقتصاد واردات معدن جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی ایران امور اقتصادی و دارایی ارز واردات گمرک ایران کالاهای مصرفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار

معاون اقتصادی استانداری کرمان گفت: مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال محقق شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حسن زاده معاون اقتصادی استانداری کرمان در جریان بازدید از شهرک صنعتی زرند گفت: شهرک صنعتی شماره ۲ زرند در سال ۱۳۸۶ تملک، ولی متاسفانه به دلایل مختلفی مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشد.

او افزود: سرانجام در ۲۷ فروردین ماه امسال پس از چهار بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی مجوز شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، پس از ۱۷ سال وقفه با همت تیم اقتصادی استان دریافت شد.

وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت و سرمایه گذاری شاهد راه اندازی صنایع مختلف و ایجاد اشتغال در این شهرک باشیم.

سپس حسین میجانی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان هم با اشاره به زیرساخت‌های موجود آب، برق و گاز افزود: از هم اکنون این شهرک آماده واگذاری به سرمایه گذاران واحد‌های مختلف تولیدی است.

شایان ذکر است طبق اعلام شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، سند تک برگ شهرک صنعتی زرند ۲ در چند سال اخیر آماده بوده، اما به دلیل مخالفت حفاظت محیط زیست مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشده بود که اواخر فروردین ماه امسال پس از ٤ بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، مجوز احداث و بهره برداری پس از ۱۲ سال کسب کرد.

همچنین بنا بر گزارش ها، به دلیل مخالفت سازمان غذا و دارو امکان استقرار واحد‌های صنعتی غذایی حتی تا رده سه نیز در شهرک مذکور و نیز ناحیه صنعتی بهشت وحدت، میسر نیست و شهرک فاقد زون غذایی است. 
موقعیت ۳۰ هکتاری دارای مجوز، در ضلع جنوب شرقی ناحیه صنعتی بهشت وحدت قرار دارد، همچنین مطالعات هیدرولوژی شهرک نیز برای کنترل سیلاب در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • لزوم پایش سلامت و کیفیت روغن خوراکی از مبدأ ورودی روغن خام
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف