Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست مشترک مسئولان سازمان بنادر و دریانوردی و دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری –صنعتی و ویژه اقتصادی بر توسعه و رونق اقتصادی فعالیت مناطق بندری، و امضای تفاهم‌نامه همکاری تاکید شد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام سازمان بنادر و دریانوردی، در نشست مشترک مسئولان سازمان بنادر و دریانوردی و دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری –صنعتی و ویژه اقتصادی بر توسعه و رونق اقتصادی علاوه بر بحث و تبادل نظر درباره موضوعات مشترک دو دستگاه، بررسی تفاهم‌نامه جامع همکاری و تفکیک وظایف، بین سازمان بنادر و دریانوردی و دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری –صنعتی و ویژه اقتصادی در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نشست که جلیل اسلامی؛ معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و احمد جمالی؛ معاون اقتصادی دبیرخانه اقتصادی، حضور داشتند، طرفین بر ایجاد تعامل و هم‌افزایی هرچه بیشتر و تنظیم و مبادله تفاهم نامه جامع همکاری و تفکیک وظایف توافق کردند.
اسلامی با بیان اینکه مناطق آزاد به واسطه مزایایی که دارند می‌توانند در رونق مناطق بندری تأثیر داشته باشند، افزود: رویکرد سازمان بنادر این است که کارکرد بندرگاه‌های کشور صرفاً تخلیه و بارگیری نبوده و از اراضی پسکرانه‌ای بنادر برای فعالیت‌های ارزش افزوده در بخش‌های تولیدی، صنعتی و خدماتی استفاده شود.
پیش از این و در راستای افزایش تعامل و هم افزایی مناطق ویژه اقتصادی و آزاد بندری با دبیرخانه شورای‌عالی مناطق،مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در نشست همکاری مشترک با مشاور رئیس جمهور در امور مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی، بر تدوین راهکار‌های اجرایی جهت رونق فعالیت در مناطق بندری تاکید کرده بودند.     بیشتر بخوانید: توسعه حمل‌ونقل دریایی ایران در خزر؛ برگ برنده اقتصادی در تعامل با همسایگان است

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی بنادر و دریانوردی امضای تفاهم نامه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بنادر و دریانوردی امضای تفاهم نامه دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد سازمان بنادر و دریانوردی صنعتی و ویژه اقتصادی مناطق آزاد تجاری تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۹۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه گفت: رئیس دستگاه قضا در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به سفر هفته گذشته هیأت عالی قضائی به استان هرمزگان، از فعالیت‌های گسترده‌ای که طی دوره اخیر در راستای ارتقای خدمت‌رسانی در این استان صورت گرفته است، قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه بررسی‌های میدانی نشان می‌دهند که وضعیت بنادر، گمرکات، انبارهای اموال تملیکی و پارکینگ‌ها در استان هرمزگان، نسبت به بازدید پیشین رئیس قوه قضائیه در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ به شکل قابل توجهی بهبود یافته است، گفت: هماهنگی مدیران بخش‌های مختلف در استان هرمزگان توانسته است بسیاری از مشکلات قدیمی این استان در حوزه‌های مختلف را رفع کند.

جهانگیر تصریح کرد: ساماندهی پارکینگ‌ها، مرتب‌سازی انبارها، تخلیه کالاهای رسوبی از بنادر و همچنین تسریع در ترخیص کالاهایی که زمان انقضای آنها نزدیک بوده است، از جمله اقدامات مثبت صورت گرفته طی دوره اخیر در بنادر، گمرکات و اموال تملیکی استان هرمزگان محسوب می‌شوند.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به عدم اتصال سامانه‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی در استان هرمزگان گفت: با توجه به اینکه این عدم اتصال می‌تواند زمینه‌ساز بروز سوءاستفاده‌ها و مشکلاتی باشد، مقرر گردید سازمان بازرسی با همکاری سایر بخش‌های اجرایی، رفع این مشکل را پیگیری کند.

جهانگیر افزود: از سوی دیگر با توجه به صدور برخی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هایی که تولیدکنندگان، واردکنندگان و سرمایه‌گذاران را با مشکلاتی روبرو می‌کند، در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مقرر گردید دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی، با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط تلاش کنند سازوکاری طراحی شود که صدور بخشنامه‌ها با کارِ کارشناسیِ قبلی باشد و شرایط به گونه‌ای نباشد که خود بخشنامه‌ها، زمینه‌ساز بروز مشکلاتی شوند.

وی با اشاره به کمبود تجهیزات و آزمایشگاه‌ها در بنادر که بعضاً باعث رسوب، ماندگاری و فاسد شدن مقادیر زیادی کالا می‌شود، گفت: در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مقرر شد که سازمان بازرسی در راستای حل مشکل کمبود آزمایشگاه‌ها در بنادر، کوتاه‌سازی زمان استعلامات و کاهش ارجاعات کالاها، جلساتی را با دستگاه‌های ذیربط برگزار کند و نسبت به رفع این مشکل اقدام کند.

جهانگیر در پایان گفت: سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، همه ما باید تلاش کنیم هر حرکتی که بخواهد مانعی بر سر راه این مسیر ایجاد کند را برطرف کنیم؛ امیدواریم با تلاش جهاد گونه دولت و بخش‌های مختلف از جمله قوه قضائیه بیش از پیش شاهد اجرایی شدن این شعار در سال جاری باشیم.

کد خبر 6098473

دیگر خبرها

  • لزوم پایش سلامت و کیفیت روغن خوراکی از مبدأ ورودی روغن خام
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟