Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی‌مابین دانشگاه تهران و دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی منعقد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه تهران و دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی امروز دوشنبه ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۱ به امضای سعید محمد مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی و سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این تفاهم‌نامه با هدف گسترش علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مناطق آزاد از طریق توسعه همکاری‌ها و بهره‌مندی از توانایی‌های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی و ایجاد واحد‌های دانشگاهی الگو و نمونه ایران ۱۴۰۴ منعقد شده است.

ارتقای کمی و کیفی واحد‌های موجود دانشگاه تهران در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مشارکت در راه‌اندازی پردیس‌ها و مراکز آموزشی دانشگاه تهران با تمرکز بر توسعه علمی و روزآمد کردن صنایع بومی و متکی به مزیت‌های منطقه و توسعه همکاری‌های داخلی و خارجی، ایجاد زمینه انتقال و گسترش فناوری‌های آموزشی نوین در محدوده مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و همکاری در توسعه علمی، آموزشی، پژوهشی و مهارتی بر اساس نیاز‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از جمله موضوعات همکاری مندرج در این تفاهم‌نامه است.

بهره‌مندی از مزیت‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در توسعه دانشگاه‌های بین‌المللی و جذب دانشجویان خارجی، تطبیق هر چه بیشتر رشته‌های تحصیلی با نیاز‌های توسعه فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، همکاری و حمایت از پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، پایان‌نامه‌های دانشگاهی با تمرکز بر اولویت‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و نیز برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت از دیگر محور‌های این تفاهم‌نامه است.

بر اساس تفاهم‌نامه فی‌مابین دانشگاه تهران و دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی، ایجاد خوشه‌های تجاری و علمی و فناوری به ویژه در رشته‌های دریاپایه و ضروری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، همکاری در زمینه انجام پژوهش‌ها و مطالعات کاربردی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرفین به ویژه استادان و پژوهشکده‌های دانشگاه با نظر به اولویت‌ها و الزامات مناطق آزاد و ویژه اقتصادی رقم می‌خورد.

کمک به توانمندسازی جامعه محلی و سازمان‌های مردم نهاد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از طریق آموزش‌های کاربردی، تهیه و تدوین مدل و محتوای آموزشی با توجه به ویژگی‌ها و ظرفیت‌های بومی شاخص هر منطقه و تبادل تجارب و نتایج مطالعات در زمینه موضوعات مشترک و استفاده از منابع علمی کتابخانه‌ها و آرشیو‌های دانشگاه بویژه پایان‌نامه‌ها و مقالات علمی از دیگر محور‌های این تفاهم‌نامه است.

دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی در این تفاهم‌نامه متعهد شده است تا در راستای تامین فضا و راه‌اندازی و ایجاد زیرساخت‌های لازم به منظور ایجاد پردیس و مراکز آموزشی و رفاهی و خوابگاهی دانشگاه در صورت طی تشریفات قانونی و تخصیص اعتبارات لازم در چارچوب مقررات و ضوابط حاکم بر مناطق آزاد تجاری صنعتی و با مصوبه هیات مدیره سازمان هر منطقه آزاد اقدام نماید.

دانشگاه تهران نیز در زمینه بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و اجرایی دانشگاه و اعزام اعضای هیات علمی در اجرای برنامه‌های مشترک و همچنین ایجاد زمینه برگزاری برنامه‌های مشترک همچون کنفرانس‌ها، سمینارها، جشنواره‌ها، نمایشگاه‌ها، نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های علمی آموزشی اقدام می‌نماید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تفاهم نامه همکاری دانشگاه تهران توانایی علمی شورایعالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی دانشگاه تهران و دبیرخانه تفاهم نامه نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۴۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال بیش از ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو و دبیر علمی همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» اعلام کرد که بیش از ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال و بعد از داوری ۱۰ مقاله برتر به صورت سخنرانی در این همایش ارائه شد.

صدرا علیپور درباره نحوه برگزاری همایش عنوان کرد: برگزاری این همایش نزدیک به یک سال است که کلید خورده و نخستین انگیزه برگزاری این همایش نحوه اشاعه «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» است تا از این طریق فرهنگ حجاب و عفاف را در جامعه گسترش دهیم.

وی درباره اهداف برگزاری همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» بیان کرد: هم‌افزایی جامعه علمی در افزایش دانش عفاف و حجاب، دانش‌افزایی نسل جدید نسبت به ابعاد مختلف عفاف و حجاب، آسیب‌شناسی مسئله عفاف و حجاب و
ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه از مهم‌ترین اهداف این همایش است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو و دبیر علمی همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» با اشاره به اینکه این همایش برای رسیدن به اهداف خود مسیر طولانی را طی کرده است، گفت: پس از جلسات متعددی که باامام جمعه
شهرستان ماکو، مسئولان منطقه آزاد ماکو، اعضای هیئت علمی، دبیران پژوهش، مدیران و رؤسا داشتیم محور‌های این همایش تعیین شد و در پاییز ۱۴۰۲ با همکاری دفتر امام جمعه و منطقه آزاد ماکو بنا شد که این همایش به صورت منطقه برگزار شود.

علیپور با بیان اینکه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» چندین محور را پیش روی خود قرار داده است، توضیح داد: اولین محور این همایش؛ عفاف و حجاب در ادیان است؛ چراکه هر پژوهش نیازمند آگاهی درمورد پیشینه آن است، عفاف و حجاب در کلام معصومین(ع) دومین محور این همایش انتخاب شده است.

وی درباره ویژگی‌های بارز و انحصاری  همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» اظهار کرد: حجاب و عفاف از مسائل مهمی است که از ابعاد گوناگون قابل بررسی است و از آنجا که تاکنون به‌صورت روشمند و هدفمند مسئله حجاب و عفاف در قالب علمی در سطح کلان مطرح نشده، بررسی آن می‌تواند گره‌گشا و مؤثر باشد؛ به‌خصوص اینکه امروزه با یک فرهنگ وارداتی و استعماری با عنوان فرهنگ بی‌حجابی و بدحجابی مواجه هستیم و نه‌تنها حجاب را یک ارزش نمی‌داند، بلکه ضدارزشی معرفی شده که جوانان این مرز و بوم را به بی‌تفاوتی نسبت به مسئله عفاف و حجاب تشویق‌ می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو و دبیر علمی همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» تأکید کرد: آنچه که سرعت انتشار این ضد ارزش را بیشتر می‌کند، نقش رسانه و شبکه‌های اجتماعی و در صحنه نبودن دانشگاه‌ها است. با وجود تلاش‌های صورت گرفته درراستای افزایش اقبال عمومی جوانان به حفظ حجاب اسلامی هنوز شاهد توسعه بدحجابی در جامعه هستیم و در این میان
دانشگاهیان به‌عنوان پرچمداران علم و آگاهی در جامعه می‌توانند گام‌های بلندی در راستای دانش‌افزایی عفاف و حجاب بردارند تا انسان امروز، با شناخت عمیق نسبت به فلسفه‌ی حجاب دست به انتخابی درست درراستای حفظ حرمت و شخصیت خود بزند.

علیپور خاطرنشان کرد: همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» نخستین همایشی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو برگزار می‌شود و در راستای این همایش چندین کارگاه با حضور استادان وعوامل اجرایی برگزار کردیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • ارسال ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • ارسال بیش از ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب